3 Instinkers! - CBR Auto Theorie Examen

3 Instinkers! - CBR Auto Theorie Examen

Het CBR examen bestaat uit 65 vragen verdeeld over de onderdelen gevaarherkenning (25) en kennis & inzicht (40). Het is geen geheim dat het examen erg lastig blijft voor de bijna 600.000 kandidaten die jaarlijk examen doen. De jaarcijfers van 2018 zijn nog niet gepubliceerd, maar in 2017 was het gemiddelde slagingspercentage niet hoger dan 43%. Check maar op de web site van het CBR.

Hoe komt dit?

Er zijn verschillende redenen waarom het slagingspercentage zo laag is, ik zal je een korte opsomming geven van een aantal voorkomende redenen;

  1. Onderschatting. Heel veel kandidaten onderschatten het examen. Ze zijn wat laconiek en denken gemakkelijk door het examen heen te fietsen… Ik heb nieuw voor je. Het is lastiger dan je denkt!

  2. Het leren van oude studieboeken of CD-ROMS. Wees nou eerlijk, wie gebruik er nu in 2019 nog steeds CBR-ROMS? Toch blijven heel veel kandidaten deze manier voor leren aanhouden. Waarom? Omdat een oude vriend, neef of tante ‘nog wel een CD-ROM heeft liggen’. Deze CD-ROMS zitten vaak vol met gedateerde informatie waar je niets meer aan hebt… Het zelfde geldt overigens voor studieboeken uit 2015 of ouder. In de afgelopen 4 jaar is er zoveel veranderd dat het leren uit deze studieboeken vaak helaas niet meer voldoende is.

  3. Het examen zit boordevol met instinkers! Wij van Theorie Toppers maken wekelijks mee dat vele kandidaten met open ogen vallen voor de gemene instink vragen. Het komt regelmatig voor dat een kandidaat net op één of twee fouten te veel zakt. Heel vaak zitten er tussen de gemaakte fouten een aantal gemene instinkers.

Maak deze 3 fouten in ieder geval nooit meer!

Zoals je misschien weet geven wij graag gratis tips over het CBR auto theorie examen. Deze tips plaatsen we op ons YouTube kanaal en is toegankelijk voor iedereen. Het geeft ons veel voldoening om te lezen hoe blij vele van jullie zijn met deze tips!

In de video hieronder behandeld Quincy 3 instink vragen die je elk examen kunt verwachten! Bekijk snel de video en voorkom dat je deze vragen fout maakt tijdens het examen!


Ken je onze online auto theorie examen al?

Als je de bovenstaande video goed vindt, ga je onze online theorie cursus helemaal GE-WEL-DIG vinden!

Voordelen:

  • 8 hoofdstukken waarin alle onderdelen, vragen én antwoorden worden behandeld die je kunt verwachten tijdens elk CBR examen!

  • Onbeperkt streamen, net als Netflix

  • 1 week, 3 weken of 1 maand toegang

  • Duidelijke uitleg in een begrijpelijke taal!

 Klik hier voor meer informatie

Alle-platformen.png

Download meteen alle verkeersborden je MOET kennen!87 Verkeersborden die je moet kennen voor het auto theorie examen

We hebben namelijk een geweldig overzicht voor je met alle belangrijkste verkeersborden en de betekenissen. Veel van deze borden kun je exact verwachten tijdens het theorie examen. Dus doe er snel je voordeel mee!

Download deze borden tijdelijk GRATIS! 🤯