Auto Theorie - 3 Praktische Tips - CBR Examen

Auto Theorie - 3 Praktische Tips - CBR Examen

Quincy geeft al jaren auto theorie les. Mede dankzij zijn hulp rijden er meer dan 10.000 automobilisten rond die in de loop der jaren les hebben gevolgd in zijn dagcursus.

Omdat Quincy altijd wil verbeteren gaat hij continu opzoek naar praktische oplossingen die het makkelijker maken voor zijn studenten om in 1 keer te slagen. Want laten we eerlijk zijn, het theorie examen is gewoon f*cking lastig.

Het landelijke slagingspercentage van kandidaten die in 1 keer zijn geslaagd in 2017 was nog hoger dan 42%. Dit is schrikbarend laag.

Los van alle instinker vragen en allerlei ingewikkelde borden die je moet kennen, is het ook handig om te weten dat je een groot aantal vragen juist kunt beantwoorden met een praktische aanpak.

In deze video deelt Quincy 3 deze praktische tips met jou.

LET OP! Deze tips zijn niet voldoende om in 1 keer te slagen voor het theorie examen. Daarvoor zul je natuurlijk ook over de inhoudelijke kennis van alle verkeersregels moeten beschikken. Uiteraard wordt dit je volledig uitgelegd in de online theorie cursus.

 

Maar nu eerst 3 Praktische Tips:


Heb je moeite met de verkeersborden?

  Belangrijkste Verkeersborden

Voor jou hoeft dat nu geen probleem meer te zijn! We hebben namelijk een geweldig overzicht voor je met alle belangrijkste verkeersborden en de betekenissen.

Download deze borden tijdelijk GRATIS! 🤯