Moeite met gevaarherkenning?

Extra Tips voor Gevaarherkenning bij het CBR Auto Theorie Examen

Gevaarherkenning is in principe het makkelijke onderdeel van het auto theorie examen. De laatste tijd merken we toch dat veel kandidaten het soms een beetje onderschatten.

Omdat het examen begint met dit onderdeel is het erg belangrijk om direct punten te scoren. Als je een goed gevoel hebt na het afronden van het onderdeel gevaarherkenning, neem je dit positieve gevoel mee naar de 40 Kennis en Inzicht vragen.

Maar dit geldt natuurlijk ook andersom! Daarom is het belangrijk om ervoor te waken dat je niet met een ontmoedigend gevoel overgaat naar de Kennis en Inzicht vragen. Dit kan namelijk grote gevolgen hebben op het eindresultaat.

Het onderdeel Gevaarherkenning heeft nog steeds een antwoordtijd per vraag, en ik kan je vertellen, de secondes tikken snel voorbij!

Het goede nieuws is dat je redelijk veel fouten mag maken bij dit onderdeel. Je hoeft maar liefst 13 van de 25 vragen juist te beantwoorden om te slagen voor Gevaarherkenning.

Hoe kun je ervoor zorgen om in 1 keer te slagen?

Vorig jaar hebben we een uitvoerige blog gepost over Gevaarherkenning. Hierin legt Quincy uit wanneer je moet remmen, gas los laten of niets doet. Het is zeker de moeite waard om te bekijken.

Ter aanvulling willen we in dit artikel nog 3 super tips delen die ervoor zullen zorgen dat dit onderdeel geen probleem meer hoeft te zijn!

Check snel de video en heel veel succes!


Ben je bekend met onze online auto theorie cursus?

 

Voordelen:

  • 8 hoofdstukken waarin alle onderdelen, vragen én antwoorden worden behandeld die je kunt verwachten tijdens elk CBR examen!

  • Onbeperkt streamen, net als Netflix

  • 1 week, 3 weken of 1 maand toegang

  • Duidelijke uitleg in een begrijpelijke taal!

 Klik hier voor meer informatie


Auto theorie videocursus van Theorie Toppers

Download meteen alle verkeersborden je MOET kennen!

Download nu GRATIS alle Verkeersborden

We hebben namelijk een geweldig overzicht voor je met alle belangrijkste verkeersborden en de betekenissen. Veel van deze borden kun je exact verwachten tijdens het theorie examen. Dus doe er snel je voordeel mee!

Download deze borden tijdelijk GRATIS! 🤯