Google Ons!

Google geeft je punten aan de hand van de relevantie en de waarde die je website biedt. Hoe meer punten Google je geeft, hoe hoger je naar boven komt in de zoekresultaten. Je kunt je voorstellen dat Google ontzettend slim is en dus niet zomaar iedereen met de eerste en de beste SEO (Search Engine Optimalisation) trucjes goed waardeert. Het is echt van belang dat je veel waarde biedt!

Nummer 1, 2 en 3

Google geeft je punten wanneer ze het gedrag van je bezoekers hebben geanalyseerd. Hierbij letten ze op vrijwel alles. Bijvoorbeeld, hoe lang bezoekers gemiddeld op de website blijven. Of hoeveel bezoekers gemiddeld twee of meer pagina's bekijken. Of hoeveel bezoekers een bepaalde gebeurtenis verrichten (aanmelden, contact formulier invullen).

Aan de hand van onder andere deze gegevens gaat Google je website waarderen. Hoe relevanter jij bent voor je bezoekers hoe beter je word gewaardeerd. 

Wat betekend dit voor onze theoriecursus?

Je kunt je voorstellen dat je als je opzoek gaat naar een goede theoriecursus je het aan Google vraagt. Daarvoor gebruik je de zoekterm: 'beste theoriecursus amsterdam'

Op basis van die zoekterm komt Theorie Toppers als beste uit de test. We staan organisch (zonder betaalde advertentie) op plek 1. Dit is een fantastisch resultaat en hier zijn we super trots op. Maar wat het nog specialer maakt is dat wij ook op nummer 2 en 3 staan! 😃 

Het is natuurlijk heel erg fijn om zo goed te scoren bij Google, maar het echte werk zit hem in het behouden van deze positie. Dit kan alleen door veel waarde te blijven geven, zodat Google ons continu hoog blijft waarderen. 

Wij blijven dan ook bij onze belofte om de beste theoriecursus van Amsterdam ook te bieden. Hiervoor zijn wij continu opzoek naar verbeteringen in het lesmateriaal zodat onze slagingspercentage hoog blijft. Tevens willen wij dat al onze klanten zich op hun gemak voelen. Daarom doen wij er alles aan om de klant ervaring zo plezier mogelijk te maken voor iedereen!