Moeilijke verkeersbegrippen

Moeilijke verkeersbegrippen tijdens het auto theorie examen!

Het verkeer zit boordevol met moeite en ingewikkelde termen. Taper aansluiting, aquaplaning, ABS, centrifugaal kracht… en dan hebben we het nog niet eens over de technische termen van de motor inhoud. Gelukkig hoef je die ook lang niet allemaal te kennen tijdens het examen, maar je zal zeker worden getoetst op een aantal lastige begrippen.

Nu kun je ervoor kiezen om een theorie boek te kopen (als je dat doet, adviseer ik je om altijd het meest recente boek te kopen) en deze van achter naar voren in je hoofd te stampen. Maar net zoals je met de Nederlandse taal, niet elk woord uit het woordenboek hoeft te kennen om goede zinnen te maken. Hoef je ook niet het volledige theorie boek te leren om in een keer te slagen.

De meeste theorieboeken maken namelijk geen duidelijk onderscheid tussen hoofd- en bijzaken. Dus logischerwijs is de beste optie dan om maar alles te leren. Onze online theorie cursus is hiervoor de perfecte oplossing, maar daar later meer over.

Eerst maar eens een aantal moeilijke verkeersbegrippen tackelen. De de video hieronder behandeld Quincy een drietal moeilijke verkeersbegrippen die waarbij veel fouten worden gemaak en die vrijwel elk examen voorbij kunnen komen.


Ken je onze online auto theorie examen al?

Online videocursus van Theorie Toppers
Als je de bovenstaande video goed vindt, ga je onze online theorie cursus helemaal GE-WEL-DIG vinden!

Voordelen:

  • 8 hoofdstukken waarin alle onderdelen, vragen én antwoorden worden behandeld die je kunt verwachten tijdens elk CBR examen!

  • Onbeperkt streamen, net als Netflix

  • 1 week, 3 weken of 1 maand toegang

  • Duidelijke uitleg in een begrijpelijke taal!


Klik hier voor meer informatie

Download meteen alle verkeersborden je MOET kennen!

Alle verkeersborden die je moet kennen!

We hebben namelijk een geweldig overzicht voor je met alle belangrijkste verkeersborden en de betekenissen. Veel van deze borden kun je exact verwachten tijdens het theorie examen. Dus doe er snel je voordeel mee!

Download deze borden tijdelijk GRATIS! 🤯